AMON LEOPOLDSBURG

AMON LEOPOLDSBURG Amon Leopoldsburg

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 581 beoordelingen
17 okt 2021 om 15:20 Ik heb gister avond besteld rond 23 uur en mijn bestelling is hele avond niet gekomen, terwijl er stond dat het onderweg was
15 okt 2021 om 19:06 Levering was 20 minuten te laat en het eten was al bijna tegen het koud aan afgekoeld.
2 okt 2021 om 20:21 Alles was tip top in orde. Lekker gegeten en prima op tijd geleverd. Toppie
27 sep 2021 om 4:12 NOSHOW
29 aug 2021 om 17:22 Ik heb eerder de mail ontvangen van de beoordeling, dan het eten zelf. Zou 45min duren , zelf ook al gebeld , na 2 u 15min nog niks ontvangen Schandalig Volgende keer komt het niet meer van daar
28 aug 2021 om 23:57 Heel onvriendelijk Ben bedreigd geweest omdat ze het verkeerde adres erop hadden gezet schandalig!!!
19 aug 2021 om 21:09 Lekker eten maar heel onvriendelijk.. ik bestelde bij een gerecht frietjes en rijst om dit met 2 personen te eten.Ze leverden alleen rijst.. als ik bel om mee te delen dat ik ook frietjes had besteld kon ik zgz maar 1 ding kiezen en op wat een manier
16 aug 2021 om 17:20 Drinken zat er niet bij. Amon speciaal ( macaroni) besteld. Gewone amon (spaghetti) gekregen
16 aug 2021 om 6:30 3 uur wachten op je eten is er over, shoarma veel te zout niet te eten
15 aug 2021 om 19:10 om 18.45 uur besteld, ondertussen 21.10 uur nog steeds niet aangekomen
14 aug 2021 om 19:19 Veel te lang gewacht voor slecht eten. Nooit meer.
13 aug 2021 om 19:26 Ik had besteld anderhalf uur voor ik het eten moest hebben en het is nog anderhalf uur later aangekomen. Toen ik na een uur belde wat er aan de hand was antwoorde iemand heel onvriendelijk en legde direct af. Het eten was ook koud toen het aankwam.