AMON LEOPOLDSBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 694 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Amon Leopoldsburg. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 15:47 Het vlees was vele beter dan anders . Dat je waarde krijgt voor je geld. Deze keer was het oke .
24 jun 2024 om 21:56 Bestelling was super snel geleverd maar het vlees was super droog :/
20 jun 2024 om 20:23 lekkere warme pasta's (met ietwat zuinige ingrediënten, meerpebaald de champignons)
18 jun 2024 om 20:37 Blikje drank vergeten maar binne kwariertje stond bezorger terug aan de deur met de drank dus ik ben echt wel tevreden . Top gedaan amon !!!
11 jun 2024 om 20:46 Is al de 2de maal dat ze te laat leveren... eerste keer 1 uur later en nu 30 min later .. als je belt zeggen ze het is onderweg .. na een half uur nog niemand te zien. Uit eindelijk is het eten er en is het ijskoud. Frieten plat, vlees droog.
4 jun 2024 om 21:45 Lekker en warm, vriendelijke chauffeur.
26 mei 2024 om 9:39 heel lekker
7 mei 2024 om 20:41 Lekker gegeten en een goede service.
21 apr 2024 om 7:12 De bestelling had ik zo gevraagd op dit tijdsrip. Frieten plat, spare ribs met saus, niier goed, salade, niks spec aals. De schotel was klein, duur voor wat je kreeg
10 apr 2024 om 2:16 Vlotte levering, grote fan van de grillschotel en de frietjes die er bij komen. Bakje feta is een goede portie voor bij de schotels dus neem ik altijd erbij.
9 apr 2024 om 21:29 Dubbel: pizza van mij: erg lekker, royaal gevuld. Misschien net niet warm genoeg. Pizza van vriendin: lichtjes aangebrand.
24 mrt 2024 om 8:27 Kebab was koud, zaten geen groenten tussen. Frietjes waren koud. Kebab broodjes was pap tegen dat het bij ons was. Heb alles moeten weg gooien. Laatste keer da wij daar besteld hebben .